Systemlösningar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi mekaniska komponenter som tillverkas av profiler och/eller linjära enheter som fullt ut motsvarar kundernas krav.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi mekaniska komponenter som tillverkas av profiler och/eller linjära enheter som fullt ut motsvarar kundernas krav.

Ett fullständigt arbete utgår alltid från en individuell del

Att utnyttja strukturella moduler är en logisk följd av modern design av teknologiska lösningar. För att implementera denna idé på ett kraftfullt sätt krävs kunskaper, erfarenheter och kompetens för att bemöta marknadens krav. Vårt spektrum av röranslutningar, profilmonteringssystem, linjära enheter och drivteknik samt fusionen av alla områden för att utforma systemtekniken är unik på marknaden.

Vi erbjuder vital support
Det kan inte vara enklare, bara skicka oss en skiss/beskrivning av din tillämpning och våra experter kommer att utarbeta en fullständig lösning som skräddarsys efter dina individuella krav. Du fastställer omfattningen av de tjänster som krävs – från en enkel ram till den fullständiga modulen.

RK-modulteknik
• Konsultationer och design av våra produktspecialister – vår expertis finns bara ett knapptryck bort!
• Tillverkning av komponenter
• Installation av produktexperter
• Komplexa moduler från en enda leverantör
• Vår designservice låter dig fokusera på dina kärnkompetenser

Genom att samarbeta med en riktigt kompetent partner kan du fokusera på uppgiften som ligger framför dig. Vi tar med våra omfattande kunskaper och erfarenheter och hjälper dig att göra din verksamhet till en framgångsberättelse. 

VÅRA VARUMÄRKEN

Kontakt