Ny sökfunktion för produkter inom linjär-, profil- och kopplingsteknik

Snabbt och lätt till den rätta produkten – förenklad sökning med ny design

För att kunna presentera RK:s stora produktutbud för kunder och intresserade har vi tagit fram en sökfunktion som gör urvalet lättare.
RK har flera tusen artiklar i sitt sortiment. Produktsortimentet växer ständig, vilket gör det svårare att välja rätt. Med vårt praktiska sökverktyg hjälper vi dig att snabbt och lätt hitta vad du är ute efter.  


Utbudet är stort och det är ofta svårt att välja. För att bestämma sig måste man ibland gå in och jämföra tekniska specifikationer, vilket kan vara väldigt tidskrävande. Med urvalshjälpen underlättar RK Rose+Krieger för konstruktörer när de letar efter komponenter och funktionsmoduler.

RK har ett stort produktsortiment som täcker en mängd områden. För att hjälpa kunder och intresserade att välja har de befintliga sökfunktionerna kompletterats med diverse nya funktioner. Med textsökning på materialnummer, modell- eller produktbeteckning går det nu att snäva in sortimentet till önskat område eller välja det direkt. Om det inte finns några exakta uppgifter till hands om RK-produkten går det att begränsa sortimentet exempelvis genom produktgrupp, utförande, storlek eller diverse belastningsuppgifter. Dessutom finns det möjlighet att spara upp till tre produkter för att jämföra dem sinsemellan.
Den dynamiska visningen av sökresultaten ger en god överblick och gör det möjligt att spara en produkt med en knapp för samlade sökningar, samt ta fram CAD-data eller annan information om produkten i PDF-form.
Med sökfunktionen går det snabbt och enkelt att göra en oförbindlig sökning efter en eller flera produkter.

Produktsökning linjärteknik: linjärenheten | lyftpelare | elektriska cylindrar

Produktsökning linjärteknik: linjärenheten | lyftpelare | elektriska cylindrar

Produktsökning linjärteknik

Ett förstaval filtreras enligt de tre huvudsegmenten RK-linjärenheten/lyftpelare/elektriska cylindrar beroende på tillämpning och primärt syfte inom områdena

  • Move-Tec: för tillfällig bredd-, längd- eller höjdjustering med korta aktiveringstider, låg hastighet och medelhög till hög stabilitet
  • Place-Tec: för på- och avlastning, palettering och Pick & Place-tillämpningar i treskiftsarbete med korta cykeltider och höga krav på exakt upprepning och tillförlitlighet
  • Control-Tec: för numeriskt styrda processuppgifter med likformiga rörelseförlopp i treskiftsarbete, hög driftsstyvhet och höga krav på exakt positionering

Alternativt går det även att filtrera direkt efter driftstyp. Vid drivsystem med konstant längd går det att välja linjärenheter/styrskenor och vid drivsystem med variabel längd finns det elektriska cylindrar och lyftpelare. Därefter kan belastning och lyfthöjd definieras för att begränsa sökresultatet.

Produktsökning »
Produktsökning profilteknik (aluminiumprofiler)

Produktsökning profilteknik (aluminiumprofiler)

Produktsökning profilteknik

Även den nya sökfunktionen anpassar sig efter datan för aluminiumprofilen och hittar på några få steg den rätta produkten. Beroende på tillämpning delar RK Rose+Krieger in området profilteknik i tre kategorier:

  • Konstruktionsprofiler för stabila, mångsidiga konstruktioner. Kännetecknande är att de har fästsponter på alla sidor, har obegränsade användningsmöjligheter och att de är lätta att montera ihop, vilket minskar planerings- och monteringskostnader.
  • Funktionsprofiler i extra snygg design är både funktionella och flexibla i sin tillämpning.
  • Profiler för hög belastning är särskilt anpassade för tung last genom att vara extra stabila. Typiskt för dem är att de används vid höga dynamiska belastningar, stora strukturer och har en relativt låg vikt.

Dessutom finns det ett filter för att ta fram de nödvändiga profilmåtten.

Produktsökning »
Produktsökning rörkopplingar av aluminium, plast eller rostfritt stål

Produktsökning rörkopplingar av aluminium, plast eller rostfritt stål

Produktsökning kopplingsteknik

Inom kopplingsteknik har RK Rose+Krieger tre segment per lastområde:

  • Light Clamps: Rörkopplingar i plast för lätta laster
  • Solid Clamps: alla kopplingselement i aluminium för medeltunga till tunga laster
  • Robust Clamps: Rörkopplingar i rostfritt stål för tunga laster eller där stöttålighet är nödvändigt

För att intressenterna ska få tillgång till hela utbudet omfattar RK-produktsökningen inom kopplingsteknik även monitorhållare och ITAS (industriellt system för trappor och arbetsplattformar).


I filterfunktionen för kopplingsteknik går det dessutom att välja diameter. RK har upp till 38 storlekskombinationer för sina produkter.

Produktsökning »

VÅRA VARUMÄRKEN

Kontakt